o to chodzi ?
bo tak mam i niezależnie jaki przedizłał czasowy wybieram to wykres jest o godzinę do tyłu
coś jest nie tak bo wszystkie wykresy w Grafanie stoją na 19:05 a juz mamy 20:25
na wykresie w HA jest wykres ok z godziny aktualnej
o to chodzi ?
bo tak mam i niezależnie jaki przedizłał czasowy wybieram to wykres jest o godzinę do tyłu
coś jest nie tak bo wszystkie wykresy w Grafanie stoją na 19:05 a juz mamy 20:25
na wykresie w HA jest wykres ok z godziny aktualnej
Dziwne - napisze może jak dział IT - u mnie działa zresztą Grafana na dashboad domyślnie ma ostatnie 6h i tak pokazuje na dashboardach - tylko wykres się chyba sam nie odświeża i musisz mu stronę odświeżyć.
już zatrzymałem i uruchomiłem ponownie Influxa i Grafanę, nie pomogło, przeładowałem HA też nie pomogło, wykresy zatrzymały sie na 19:05 wszystkie i stoją, w samym HA jego wykresy działają poprawnie, odczyty są na bieżąco
przywróciłem też stan jaki był przed dzisiejszymi działaniami czyli skasowałem wszystkie nowe wykresy które dziś tworzyłem, został tylko ten który działał juz kilka dni i też nie pomogło, ten co działał do dziś też stoi od 19:05 i nie ma nowych danych
wygląda jakby kolejne nowe dane nie dochodziły do bazy (influx) bo mogę w Grafanie tworzyć wykresy na starych danych natomiast nie ma już kolejnych nowych od tej 19:05
da się to jakoś sprawdzić ?