jeszcze dodam, że shutter card mam zainstalowane i to mi działa, tylko chciałbym aby np. po kliknięciu na Kuchnia roleta wywoływała się właśnie tak karta i tak samo np. inna z ustawieniem temeperatury
Przy edycji kart zawsze masz dostępne takie kółeczko z pytajnikiem - ono przekierowuje do Dokumetacji
dla karty Encje jest to tam
za to
aby np. po kliknięciu na
odpowiada tap_action
dokumentacja jest rekurencyjna - tam masz opis co się da uzyskać kliknięciem (to nie musi być domyślne more-info)
ale moim zdaniem z wykorzystaniem standardowych kart jest to awykonalne, aby po kliknięciu wykonało się to co sobie zamarzyłeś
spróbuj się poruszać w ramach tego co dla jakiej karty jest dostępne “z pudełka” czyli np. przejście do widoku z roletami, gdzie będziesz miał te niestandardowe karty
albo możesz użyć rozwiązań w postaci kart niestandardowych zamiast zwyczajnej entities
(polecam jednak nie przeginać z modyfikacjami, bo będziesz miał takie sytuacje jak ja teraz, gdy siedzę na grudniowej wersji, bo mi czasu nie starczyło na przygotowanie się do styczniowej).
Dość ciekawa (nie używam ale zwróciłem na nią uwagę) z takich co mają wbudowane bells and whistles