Zmiana miejsca po przecinku?

Mam Gniazdko Gosund SP111, którego używam w pracy do mierzenia W podczas ładowania skutera.
Integruje je z HA poprzez Tuya.
W samej aplikacji wszystko jest wyświetlane i zliczane poprawnie. Niestety w samym HA dwa czujniki z trzech wyświetlają i liczą niepoprawnie. Tak jak na zdjęciu W jest 261,0 a powinno być 26,1 oraz V jest 2294,0 a powinno być 229,4. Po prostu jest przesunięte miejsce po przecinku.
Próbowałem zrobić template w HA dla tych dwóch sensorów, ale tworzą mi się podwójne sensory i wtedy pierwszy się zawiesza a drugi nie pokazuje nic.
W związku z tym chciałbym w Node-Red utworzyć funkcję, która zamieniałaby raportowany stan z sensora W na poprawną wartość i wysyłała ją do nowo utworzonego czujnika i z tego czujnika odczytywać już poprawne dane oraz tak samo zrobić z sensora V. Tylko nie wiem jak ma wyglądać taka funkcja.

Po co Node-RED do tego, wystarczy HA, temat już był omawiany, poczytaj Nowa oficjalna integracja Tuya v2 (od wersji HA 2021.10 zastępuje starą intergrację chmurową) - #84 przez Dariusz_T.

NodeRed: w nodzie funkcja:

msg.payload = msg.payload / 10
return msg;

Oczywiście dla każdego sensora osobno i msg.payload jeżeli tam właśnie przechowujesz te dane.