Dashboarad z kartami kamer

Witam serdecznie.

Po dzisiejszej aktualizacji do wersji 2024.11.0 mam problem z wygaszaniem ekranu wallpanela jeśli jest wyświetlany na kartach obraz z kamer. Czy ktoś się z tym spotkał i jak to wyłączyć?
Mam tablet na ścianie którego ekran jest włączany przez czujnik ruchu poprzez mqtt a następnie w przypadku braku ruchu wygasza się automatycznie. Dziś opcja przestała działać na karcie z kamerami z obrazem live. Na pozostałych kartach działa bezproblemowo, zawsze zostawiałem aktywna kartę z kamerami aby od razu widzieć obraz bez konieczności klikania.
Dodam że na telefonie jest ten sam problem.

Pewnie ma to związek ze zmianami dotyczącymi:

Low latency cameras using WebRTC

Też tak kiedyś miałem że ekran się nie wygaszał przez kamerki na dashbordzie ale odkąd zainstalowałem Fully Kiosk Browser problem rozwiązał się sam ale jeśli chodzi o aktualizację to faktycznie jest coś pozmieniane , u mnie na plus, obraz jest szybciej przekazywany ,takie odnoszę wrażenie.

To się zgadza obraz jest szybciej wyświetlany, brak lagów. Narazie zmieniłem w kartach z live na auto i ekran się wygasza ale kosztem obrazu live, odświeża się co ok 20s. To mi wystarczy do szybkiego podglądu, na głównym pulpicie, a jak chcę live to włączam zakładkę z obrazem kamer tylko muszę pamiętać o powrocie. Dziwne że na tablecie jest wallpanel do ha a telefon ma zainstalowana aplikację ha i ten sam problem.

Zdaje się że wystarczy kliknąć na danej karcie z wybraną kamerą i obraz leci live,nie trzeba przełączać się między zakładkami .