Widziałem że kilka osób ma głowicę z tematu, więc może macie widzę na ten temat.
Czy z tej głowicy można odczytać stan grzania - grzeje/nie grzeje albo jeszcze lepiej stopień otwarcia głowicy?
W spisie w opisie głowicy widziałem że jest zmienna position ale nie wiem czy ona działa…
Chciałbym użyć tej głowicy do sterowania przez HA włączeniem pieca jeśli głowica ma otwarcie większe niż x%… Czy to możliwe?
Zastanawiam się nad kupnem takiej i nie wiem czy to dobry wybór.
A z czym to integrujesz w HA Z2M, ZHA czy inne?. Zanim kupisz musisz sobie sprawdzić czy ta głowica jest obsługiwana przez którąś z integracji HA, bo po co ma ci leżeć w szufladzie.
Zaczynam swoją przygodę z HA i przez Z2M planuje integrację.
Z linka rozumiem że wspierana jest ale nie wszystko da się czytać/pisać. Na stronie z urządzeniami wspieranymi przez Z2M nie znalazłem.
Liczę na to że ktoś z taką głowica się tu znajdzie i podpowie. Napisałem do dwóch osób które padły coś o niej. Może ona znają odpowiedź.
Nie tak działa forum, a konkretniej nie taka jest kluczowa idea dzielenia się wiedzą - pisanie na PW to bardzo zła praktyka.
Licząc na czyjąś wypowiedź w temacie wywołaj tę osobę w poście używając @ przed jego nickiem.
Więc wywołując Ciebie napiszę @filipj a gdyby ktoś chciał mnie wołać to pisze @szopen.