Trafiłem chyba w odpowiednie miejsce do moich aktualnych zainteresowań Jestem Mateusz i ostatnio zacząłem pracować z Home Assistance. Wykorzystuję go do zarządzania budynku firmowego. Na razie tylko ogrzewaniem, ale jest mi bardzo potrzebne co by zmino w pracy nie było.
Trafiłem na forum właściwie “przez Was” Niektórzy kupują u mnie różne moduły i przy okazji problemów z ESP32-CAM jednego z forumowiczów dowiedziałem się, że o istnieniu tego miejsca.
Nie wiem, czy mogę robić autoreklamę, więc na razie nie wkleję linku do sklepu. Mam nadzieję, że będziemy sobie pomagali nawzajem Home Automation to jest coś, co od dłuższego czasu chodzi mi po głowie.
Witamy na forum. Link do Twojego sklepu już jest na tym forum i obronił się dzięki Twojemu uczciwemu podejściu do klientów. Tym bardziej miło powitać. Fajnie wiedzieć, że są osoby na forum, które pomogą mi w razie “W” przy pierwszym w życiu podejściu do programowania STM, jakie planuję zrobić z tym projektem:
W powiązaniu oczywiście z HA.
A wszystko dzięki tej płytce, którą już mam i dobrej, starej szkole dokumentowania projektu.
@artpc
Tak, prowadzę kursy z STM32 i jakoś nie mam czasu się wziąć za coś innego. Zainstalowałem HA i się powoli wkręcam fajna odskocznia od produkowania kursów od kilku lat