Proszę o pomoc wydaję się że wszystko robię dobrze wg różnych poradników ale w żaden sposób nie mogę dodać mojego gniazda wi fi do local tuya gdzie popełniam błąd ??
Jeśli o mnie chodzi to nie wiem, portal deweloperski w Tuya został przebudowany już z 5 razy od momentu kiedy zdecydowałem pozbyć się Tuya z domu (a zmotywowali mnie wtedy skróceniem czasu ważności tokenów do 6 m-cy, teraz widzę taką nowość, że konto trial jest na miesiąc… a reszta jest tak przebudowana, że nie umiem i nawet nie chcę się w tym odnaleźć).
W logu widzę odwołania do python3.11 a wydanie kwietniowe HA pracuje na python3.12
Integracja dobra i rozwijana akurat mam tam wpięty osuszacz i klimatyzator tuya i są wszystkie funkcję.Ale przy próbie dodania włącznika okna stan okna jest nie znany i do okna używam integracji tej pierwszej którą próbujesz dodać.
Tutaj jest wątek o oknie
Napisali że wszystko poprawnie ustawili i okno nie wyświetla statusu , dziwne to dla mnie jest skoro po moim skonfigurowaniu okna w innej integracji tuya jest stan okna.