Logika push, która działa w przedziale 00:00 - 06:0

Dobry wieczór :slight_smile:
Mam, zdawało by się dość prostą logikę, która zaczytując z czujników aquary dane OFF/ON, wysyła mi push, że okno/drzwi zostały zamknięte lub otwarte.

Chciałbym dorobić do tego w jakiś sposób, aby ta logika działa jedynie w przedziale 00:00 - 06:00, nie mamy potrzeby aby w ciągu dnia mi to działało.

Kombinowałem z cron plus, jednak wysyłając ON lub OFF, albo nie działa wcale, albo zapętla się powiadomienie, które przychodzi cały czas. Niestety już brak mi pomysłu przyznam szczerze… Pod spodem logika:

Z góry dziękuję za pomoc :slight_smile:

Skorzystaj z noda Time Range:

Dziękuję Ci uprzejmie, poczytałem na ten temat i rzeczywiście może być to rozwiązanie mojego problemu. Jeśli dobrze rozumiem wprowadzam przedział czasowy - jeśli mieści się w przedziale output 1 puszcza na “tak” a jeśli nie zawiera się w przedziale output puszcza “nie”?

Mam tylko problem z instalacją, nigdy nie doinstalowywałem niczego do node-reda. Rozumiem, że robię to z poziomu konsoli na CT?

Dzięki… Mądra głowa, myślałem, że muszę to ogarnąć poprzez konsolę CT’ka… Miłego dnia życzę :slight_smile: