Music Assistant 2.7.0 BETA 3

Music Asistani odtwarzacze Sonos S1 . Ma ktoś podobny problem i ewentualnie rozwiązanie?
Od aktualizacji nie mogę uruchomić odtwarzaczy Sonos jesli cofnę do wcześniejszej wersji MA (2.6.0b9) ,Sonos wraca jako odwarzacz. .
Inne odtwarzacze (Chromecast Denon , ) działają normalnie .
Sprawdziłem wszystkie możliwe resety , integracja Sonos w Ha.działa normalnie.

,ERROR (MainThread) [music_assistant.sonos_s1] Error setting up Sonos player RINCON_000E58C7032E01400: ‘model_name’',

logi z wersji (2.6.0b9)

2025-10-12 10:54:15.741 INFO (MainThread) [music_assistant.players] Player registered: RINCON_000E5825D2BA01400/Danuta_dom
2025-10-12 10:54:15.791 INFO (MainThread) [music_assistant.players] Player registered: RINCON_000E58C7032E01400/Sypialnia_sonos```

Kiedyś trzeba było odłączyć głośniki na 30 sekund i podłączyć je ponownie.

Jednak jest coś na rzeczy !
Looks like something introduced in the player refactor. We will look into this soon

What exact device is this?

Oby nie był to ten sam zabieg jak firmy Bose Corp :smiley:

Firma Bose Corp „kończy wsparcie” dla głosników

https://www.bose.com/soundtouch-end-of-life

他の言語での挨拶

Odpowiedz dostałem od jednego z deweloperów Music Asistant,
Mam nadzieję że system Sonos zostanie z nami. Zresztą nie jest oparty o chmurę .
Moim problemem jest to że sterowanie muzyki oparłem o Home Assistent i MA z wszystkimi problemami,:wink:

A nie myślałeś o tym, żeby przejść na stable, zamiast siedzieć wiecznie na becie, skoro chcesz mieć stabilnie i w miarę bezproblemowo.

Czekam już 2 rok na ostateczną wersję . https://www.music-assistant.io/

Ostatecznej raczej nigdy nie będzie, taka natura otwarto-źródłowych projektów, ale nikt nikogo nie zmusza do używania wersji beta, na dziś stable ma numer 2.6.0

Masz rację! Przeoczyłem suwak z auto aktualizacją, i tak lecą kolejne wersje . Jest plus , pierwszy wpis na githubie :slightly_smiling_face:

Jaki suwak?
stable, beta i dev to trzy oddzielne Dodatki

Co racja to racja !!