NSPanel Pro - TTS

Czy ktoś próbował zainstalować na NSPanel Pro inne głosy TTS? Ja chciałem te z googla ale bez play nie dało rady. W sensie że instalowałem przez PureAPK lite google play ale po zainstalowaniu nic nie działa. Ani google play ani tts nie da się aktywować w ustawieniach. Nie mam doświadczeń z Androidem i nie wiem jakie kroki podjąć. Moje źródło wiedzy to to : blakadder.com/nspanel-pro-secrets
Wgrałem to wg tej instrukcji ale z powodu google play nie da się aktywować. Jak wchodze w store to się zawiesza.

Tak na marginesie reszta działa. Czyli mam full fully kiosk, HA też w tym idzie. Działa to średnio dobrze (są problemy z digitizerem). Nie ma kamery wiec działa czujnik zbliżeniowy ale do tego musi być kolejny program w tle. Czujnik działa na bliską odległość tylko.

Z głosami nie pomogę, ale zamiast FK , zainstaluj WallPanel, będziesz mógł wybudzać ekran z zewnętrznych czujników. Ten wbudowany nie specjalnie się nadaje , zrezygnowałem z niego i tej aplikacji w tle.

Ciekawe jak spisywała by się androidowa aplikacja HomeHabit na tym panelu. Daje możliwość wybudzania z encji czujników HA.

Home Habit działa na nim bez problemu
1

1 polubienie