Restart dodatku, np. eWeLink

Proszę o pomoc, jak zrestartować dodatek eWeLink Smart Home.
Dodatek zawiesza się średnio raz w tygodniu i nie pomaga watchdog.
Rozwiązaniem byłby codzienny restart, mam nadzieję.
Coś próbowałem zrobić. Poniższa automatyzacja nie wykazuje błędów i wysyła powiadomienia, ale nie uruchamia dodatku. Miała go wyłączać i włączać (wyłączenie na razie zablokowałem). Pewnie trzeba coś z serwisem hassio, ale nie mogę sobie z tym poradzić. Doczytałem, że powinienem szukać go w usługach, ale nie mam nigdzie usług, są w narzędziach deweloperskich: stany, akcje, szablon, zdarzenia, statystyki. Assist.

alias: Restart Ewelink Smart Home codziennie o 14:00
description: ""
triggers:
  - trigger: time
    at: "15:00:00"
conditions: []
actions:
  - device_id: 0f152144119d5fe28d083904ad081959
    domain: mobile_app
    type: notify
    title: Ewelink
  - target:
      entity_id: switch.ewelink_virtual_switch
    action: switch.turn_off
    data: {}
    enabled: false
  - delay: "00:00:05"
  - target:
      entity_id: switch.ewelink_virtual_switch
    action: switch.turn_on
    data: {}
mode: single
  1. Jak prawidłowo zamieszczać YAML, inny kod lub logi w postach na forum

2. Dawne Usługi to są teraz Akcje

3. Tu masz przykład jak zrestartować jakiś dodatek (nie mam tego ewelinka, więc masz jakiś inny, ale użyj narzędzi deweloperskich albo nawet GUI automatyzacji, to znajdziesz nazwę swojego) a nie używać jakieś switche

action: hassio.addon_restart
data:
  addon: a0d7b954_logviewer

tak to w GUI automatyzacji by wyglądało

1. Taki hint od serca - zawsze w automatyzacjach używaj entity_id a nigdy device_id być może zrozumiesz to dopiero za kilka lat, ale przyjazne nazwy są czymś co sprzyja naprawialności kodu (a jeśli publikujesz do analizy coś co się opiera na identyfikatorach nieznanych dla nas urządzeń tego typu 0f152144119d5fe28d083904ad08195 to zwykle zrozumiałeość kodu spada do zera, tu nie spadła tylko dlatego, że wiadomo o co chodzi z powiadomieniem)

Dzięki, będę próbował. I poprawię się, jeśli chodzi o formę zamieszczania kodu.

Dzięki, wszystko działa. Proszę jeszcze o wyjaśnienie, gdzie znaleźć ten entity_id, bo sama podmiana zapisu device_id na entity_id skutkuje błędem.

Oczywiście że skutkuje błędem, bo urządzenie i encja to nie jest to samo
zamiast zaczynać od urządzenia które ma jakiś nieludzki identyfikator możesz uzyskać ten sam skutek np. wywołując jakąś konkretną akcję, to było bodajże powiadomienie w apce mobilnej, więc mógłbyś zacząć jakoś tak

- action: notify.mobile_app_tu_nazwa_urzadzenia
    data: …

Ok, zaczynam rozumieć. Pozdrawiam