Shelly mini, układ schodowy - proszę o pomoc

Panowie pomóżcie, mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Mam dwa włączniki schodowe, jeden na dole schodów drugi na górze - (normalne :wink:). Włączniki włączają/wyłączają jedną żarówkę i chce do tego dołożyć jakiś moduł (z włącznikiem bezprzewodowym )który będzie załączał cały ten układ z trzeciego włącznika. Czyli będzie działać jak trzeci włącznik schodowy. Nie mam możliwości poprowadzenia kabla do trzeciego włącznika dlatego chcę to rozwiązać jakimś systemem bezprzewodowym. Trafiłem na internecie że można wykorzystać moduł Schelly mini (któraś tam generacja). Opiszę teraz jakie mam kable i jak wygląda obecne podłączenie. Główna i jedyna puszka w tym układzie znajduje się nad włącznikiem u góry schodków. Wchodzą do niej kable takie jak:

wejście zasilania (przewód 2 żyłowy)

wyjście do żarówki (przewód 2 żyłowy)

wyjście na wł. schodowy u góry (3 żyłowy)

wyjście na wł. schodowy na dole (3 żyłowy)

Zależy mi na jak najmniejszym module sterującym bo puszka ma głębokość 4cm a shelly mini jest chyba bardzo małe. Czy jest w ogóle możliwość podpięcia takiego modułu do istniejącego układu schodowego wykorzystując te kable które są już ułożone w ścianie. Jeśli tak bardzo bym prosił o jakiś opis jak to zrobić . Z góry dziękuję za pomoc :blush: