[Sprzedam] zasilacz z monitoringiem do esphome

Cześć!

Mam. Na zbyciu kilka niepotrzebnych projektów które można wykorzystać jako zasilacz do dowolnego celu. Co to w zasadzie jest:

1. Płyta zasilacza która posiada dwie przetwornice typu BUCK (LM2596 - prościzna), za pomocą rezystorow ustawia się napięcie pracy.
  2. Pomiar prądu, napięcia i mocy na układach INA226 (mostki pomiarowe na 4A - można wsadzić na większy prąd spokojnie, laminat wytrzyma jakieś 8-9A)
  3. Przakazniki do sterowania sekcjami zasilania.

Dla zainteresowanego udostępniam. Schemat, mogę cos przerobić jak będzie taka potrzeba i oczywiście sprzedaż z wysyłką przez OLX.

Cena w okolicy 70-90zl bo same ina226 wychodzą 10zl/szt a jest ich tam aż 5, bardziej zależy mi na tym żeby projekt nie poszedł na zmarnowanie.

Pozdroo

Projekt fajny widać włożoną robotę, ale to nie portal aukcyjny z licytacją w ciemno.

Skoro w tytule piszesz “sprzedam” to podaj konkretną cenę za sztukę albo chociaż widełki. Uzupełnij pierwszy post, bo inaczej temat poleci do kosza za brak podstawowych danych ogłoszenia.

Taaaaak… ma to sens, pisanie postów w przerwie na kolanie (na tyle mi moje ADHD pozwoliło niestety)

Poprawione!