Supervisor 2024.11.3

Teżu mi pomogło. Bład znikł ale aktualizacji brak. Dalej mam 2024.11.2 Dziwna sprawa.

Jak zobaczyć zestaw poleceń powyżej - skorzystaj z tego…

Bo jak napisał @szopen, aktualizacja została wycofana.

Cały czas grzebią w tej chwili mam już 2024.11.3 na 2 instalacjach.

Czyli dali i cofneli i temu bład się pokazał. Ostatnio sam z siebie posypał sie hacs. Chyba z tydzien zem sie bujał z tym

1. Dali, cofnęli i dali znowu, może znów cofną, w końcu >800 tysięcy pobrań tylko dla amd64 w parę godzin to nie w kij dmuchał (a pozostałe platformy?)

sytuacja na 3 różnych instalacjach

więc wydaje się, że github serwuje różne zestawy plików dla różnych pul adresów, no OK na jednej z instalacji jestem na becie, więc jak komuś zależy na najnowszej wersji może przejść na betę zaktualizować i wrócić na stable (bo sytuacja sprzed chwili wskazuje, że ta wersja jest dostępna tylko na becie teraz)

edit - oficjalna informacja (tak jak przypuszczałem to github klęknął)

1. HACS nie jest składnikiem HA, co ciekawsze używam go bardzo intensywnie na każdej z kilku instalacji i się nie sypał tydzień temu (w ogóle nie pamiętam aby na przestrzeni ostatnich kilku lat z HACS były jakiekolwiek problemy, co innego to nieaktualizowane do zmieniających się z czasem wymagań HA komponenty niestandardowe, ale za to odpowiadają ich autorzy, a pośrednio też sami użytkownicy, gdy nie raportują autorom ostrzeżeń, które można zobaczyć w logach HA)

Post został scalony z istniejącym tematem: Problem z Appdaemon i NSpanel

zresetowałeś czy zrestartowałeś? Bo to dwa różne polecenia i mogą kogoś wprowadzić w błąd.

1 polubienie