Od 3-4 dni siedzę na multum kodami do ESP32 S3 na innych płytkach też próbowałem, nawet kupiłem kilka różnych modółow CC1101 jak i najdroższy jaki znalazłem w Polsce włoski RC-CC1101-SPI-868 RadioControlli
on przynajmniej coś odbiera ale nic pozatym więc tak.
Chciałem zrobić sobie odczyt z liczników wody ciepłej i zimnej kompilację miałem we wszystkich wariantach t1, c1, s1 t1c … itp i owszem odbierało ramki z liczniów ista ale nic pozatym czasem odbierało czasem tylko smieci z eteru ale fizycznych danych nieudało się pobrac nigdy korzystałem z wszytkich dostępnych kodów z githuba, korzystałem z czata gpt, kompilowałem sam używałem ESPHome Dev builder w którym nic niedziała żadne niestandardowe dodatki nieinstalują się tam to tylko proste apki dzialaja nic skomplikowanego, używałem ESP w shelu w windows , uzywałem IDE Arduino i innych opcji i tak wydałem tylko kasę na płytki, radia kupe czasu wolnego efekt żaden, finalnie kupiłem nawet wodomierz Apator plus nakładkę Radiową Apator AT wmbus-16-2 tam to jest jeszcze większy dramat oile istę czoś tam odbierało otyle apator bardzo rzadko szczątkowe ramki i nic pozatym na żadnym obecnym kodzie odczyt z apatora w żadnym systemie nie działa
Tak pisze dla innych żeby nietracili czasu na ESP + cc1101 868 MHz bo to bezsensowny niedziałający projekt szkoda waszego czasu i pieniędzy a co do liczników ISTA to niema żadnej mozliwości ich odczytać na żadnym DIY dekoderze be ista ma Klusz szyfrowania AES kompatybilny tylko z dekoderami z Firmy ista i żadnymi innymi