Niby wiemy na jakich elementach wykonał to autor - link jest do oferty różnego sprzętu, ale między wierszami da się wyczytać, że jest to S3N16R8, ale nie napisałeś nawet jasno jakiej wersji sam używasz.
Brakuje YAMLa (chyba, że nie modyfikowałeś ani linijki), w oryginalnym YAMLu jest wprawdzie włączone debugowanie ale częściowo odfiltrowane, więc nie wiem czy w logu widać faktycznie wszystko co istotne.
To wyżej to była odpowiedź do poprzedniej wersji twojego postu (której już nie ma, a nie będę się cofał w czasie by zacytować całość, sam wiesz co tam było), ale nie miałem czasu i nie opublikowałem, ale teraz zostawiam, bo może da Ci to trochę do myślenia…
Teraz wracamy do teraźniejszości.
ALE odwołujesz się w YAMLu do jakiegoś kodu zdalnego, moduł debugowania w IDE też go używa - najpierw wczytuje twojego YAMLa - wraz ze zdalnym kodem (którego JUŻ NIE MA), potem go interpretuje, a na końcu przechodzi do debugowania, które się odnosi do twojego YAMLa “z teraz”, tylko kod źródłowy się zmienił i nie pasuje do tego jak masz zbudowane firmware…
gdybyście oprócz tych obrazków wstawiali też tekst w formie sformatowanej
Jak prawidłowo zamieszczać YAML, inny kod lub logi w postach na forum (muszę to w końcu uwspółcześnić…)
to mogłoby to być użyteczne dla kogoś kto chciałby Wam pomóc, same obrazki są fajną ilustracją, ale zwykle nie są wystarczające…