Poszuluje jakiegos cienkiego minimalistycznego uchwytu na sciane dla tabletu 10’ pod wallpanel. Zakupilem 2 tablety do domu N-One N-Plus i jeden bedzie w holu na dole a drugi na pietrze. Zalezy mnie zeby jak najblizej przylegal do sciany, zeby nie przeszkadzal w przejsciu. Z mojej perspektywy moze byc ramka lub uchwyt na plecki byle by byl cienki.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01BX5YU7Y/
niestety jeszcze tego nie montowałem, więc brak wrażeń z użytku.
Ja miałem na dwustronnych taśmach magnetycznych (2 paski ok. 3cm szerokości).
inny sposób to rzepy samoprzylepne też się sprawdziły
W zwiazku ze droga bedzie uczeszczana te rozwiazania odpadaja bo juz widze w wyobrazni rozbity ekran tabletu.
A cos z montazem srodkowym i bardziej stabilne?
Nie widzę na tej stronie Twojego modelu, ale może gdzieś podobny projekt jest. Ja dla galaxy tab A8 - ten uchwyt sobie bardzo chwale. Uchwyt dość drogi a przesyłka jeszcze droższa. Miałem obawy co do tego, ale dopasowany w każdym milimetrze. Montowany za pomocą dwóch kołków - odprowadzenie przewodu zasilającego w ramce. Wygląda profesjonalnie na ścianie.
Czyli masz wąsko w ciągu komunikacyjnym? Jeżeli masz obawy to powieść tam zwykłą ramkę na zdjęcia wielkości tabletu i zobaczysz kiedy i ile razy spadnie ze ściany?
Miałem ten uchwyt (biały), był wystarczający. Parę lat tablet tak sobie wisiał, ale przyszła pora na wymianę tabletu, to pomyślałem nad uchwytem. Ostatecznie padło na ramkę do zdjęć z IKEA + passe-partout na wymiar (plus parę listewek, żeby dopasować całość)
Jeszcze zdjęcia załączę, może ktoś skorzysta z pomysłu na ramkę
ps. wisi to na kawałku szyny, do szafek meblowych
Ten pomysł miałem od dawna ale nie wiedziałem jak połączyć ramkę z tabletem, listewki będą pomocne .
Jak? Bo jakoś nie moge tego sobie wyobrazić
Do ściany przykręcony jest kawałek takiej szyny jak na zdjęciu poniżej:
Na drugim zdjęciu widać kawałek aluminiowego kątownika (jest przymocowany do ramki) i nim zaczepiam o szynę. Uprzedając pytanie, nic nie odstaje od ściany (kwestia odpowiedniego przymocowania tego kątownika).