Wyłączenie powiadomień konkretnej integracji

Mam zainstalowaną integrację Xiaomi Miot i problem z powiadomieniami w głownym menu Home Assistanta. Od wersji integracji 1.0 po restarcie maszyny ale nie tylko otrzymuję powiadomienia, że kilka urządzeń z tej integracji jest offline i nie mogły zostać podłączone. Faktycznie jednak te urządzenia są online i można nimi sterować itp. Podpowiedzcie czy, a jeśli tak to gdzie można te powiadomienia wyłączyć? Ciągłe odrzucanie tych powiadomień po kilku tygodniach jest denerwujące.

Nie ma takiej integracji, to musi być jakiś komponent niestandardowy.

Zgłoś issue do tego komponentu. TYLKO jeśli nie znajdziesz już pasującego (jeśli jest, to się do niego podepnij), bo widzę ponad 700 otwartych zgłoszeń

tak ogólnie chodzi o ten? (nie podałeś linka do repo)

Jeśli pragniesz obejścia a nie rozwiązania możesz zautomatyzować odrzucanie powiadomień

@szopen chodzi dokładnie o ten kompnent ( źle się wyraziłem pisząc integracja) do którego dałeś linka a ja powinienem. Dzięki za to.
Do wersji 7.25 nie było tych ,kwiatków". Są zgłoszenia, ale nikt nie podał rozwiązania tego problemu. A przynajmniej ja nie znalazłem.
Miałem nadzieję, że jest jakiś prosty sposób na wyłączenie tych konkretnych powiadomień.

To powinno dać się ustawić w samym komponencie (istotnie w konfiguracji integracji z nim, ale formalnie musimy przyjąć jakieś rozgraniczenie między wbudowanymi Integracjami, których i tak są setki, jeśli nie tysiące, a komponentami niestandardowymi i z tego względu jest to osobny dział).