Żarówka E27 jako wzmacniacz sygnału zigbee

Witam, jak w temacie szukam żarówki E27 (może być też RGB, ale nie musi, która będzie również wzmacniała sygnał zigbee. Istotne też aby miała ustawienia trybu po utracie zasilania.
Pozdrawiam.

Ikea lub Signify (d. Philips) witają.

A co sądzisz o NOUS P3Z E27 9W ZIGBEE? Sporo tańsze, w cenie tej z Ikei jest dwupak, bo do cen Philipss to nawet nie porównuje.
Kupiłem kiedyś amazon LEDVANCE ‎SMART ZB A60 9W 220V RGBWFR E27, ale po każdym zaniku zasilania mialem rozświetlony cały salon, a jak wygląda infrastruktura PGE każdy wie i zdarza się to niestety dość często :(. Wzmacniania zasięgu też nie mają i wylądowały w garażu jako zwykłe ledy.

Nic nie sądzę, testowałem kilka brandów “noname” o niemieckich nazwach i wszystkie były chińską kichą na technologii Tuya i wszystkie wróciły do sklepów, kup i sam sprawdź, u mnie zostały w podstawowym użyciu tylko ikeowskie i philipsowskie (oprócz kilku w mniej istotnych miejscach, gdzie mam innych producentów nie mające takich funkcji, by być konkretnym to innr, osram i jakiś chinol feibit/jiawen).

Dzięki, ale philips zdecydowanie za drogi, a ikea z płatną dostawą nie wiele tańsza.
Szukam, więc dalej tańszego rozwiązania, albo zamontuję dopuszkowe przełączniki.