Pełny edytor GUI — pozwala dodawać urządzenia, konfigurować strefy kolorów temperatury za pomocą selektorów kolorów i suwaków zakresów, ustawiać ikony, jednostki i czujniki bez modyfikowania pliku YAML.
Muszę was poinformować że piotras-cards-pack nie będzie więcej rozwijany. Ale zostanie tam gdzie jest w postaci kiosku z wszystkimi moimi kartami czyli nazwa karty krótki opis link do repo karty baner instalacji. Zrobiłem to ze względu na prośby ludzi aby rozbić pakiet na 1 karta = 1 repo. Dlatego odinstalujcie ten pack i zainstalujcie sobie karty z nowych repo. Nie ma strachu przed tym aby pogubić karty na panelach, po prostu usuwasz piotras-cards-pack i wgrywasz na nowo z nowego linku. W nagrodę za utrudnienia: proszę nowa karta może u was zastąpić kafelki i wiele więcej.
Piotras Smart Button
Piotras Climate Info
Piotras Value Bar Release v1.1.1
Piotras Energy Donut
Powodzenia z wyglądem Paneli w naszych Home Assistant
U mnie nowe Piotras Smart Button wyglądaja tak:
@Piotras
Fajne, ale nie wiem co chcesz, żeby się na forum ruszało - wrzuć może YAMLe w komplecie do tych ładnych screenshotów, z pewnością ułatwi to start komuś próbującemu to wdrożyć bez czytania dokumentacji (a z tego co widzę, większość nowych użytkowników tak właśnie działa).
Z innej beczki.
Użytkowników tego rozwiązania natomiast poproszę o gwiazdki na repozytorium autora (to jest w ogóle dobry zwyczaj, by chociaż zostawić gwiazdkę jeśli się używa czyjegoś projektu).