@_Szczepan czy jest szansa na dodanie obsługi wodomierza iPerl , zauważyłem że w wersji na Linuksa jest
dziękuję bardzo @_Szczepan, po ciężkich bojach udało się
Poproszę o odnowienie linku bo wygasł ____________ Testowa binarka z obsługą 4 kanałów.
Pojawi się nowa wersja?
Pozostały dwa dni działania
Jutro bedzie cos nowego
Uda się udostępnić nową wersję dziś?
Oto ona
do końca roku.
Co mam zrobić ,żeby nie aktualizować supli co dwa miesiące u córki (mieszka w innej miejscowości) która kontroluje za pomocą tych wskazań pojemność szamba. Jaka jest szansa na wypełni działającą aplikację. Proszę o wiadomość
Odpalilem i ja na Supli izara.
Chyle czola dla. Szczepan.
Ale mam ptanie czy soft jest ograniczony czasowo? Czy to znaczy że 1 stycznia przestanie działać ?
będzie nowy Szczepan? A może jest szansa tak jak w ESP home bez ograniczeń?
Tak jest ograniczony czasowo. Wersja pełna pojawi się jak będę miał czas (nie wiem kiedy). Zawsze można przejść na ESPHome – tam nie ma ograniczeń czasowych.
Dzięki za informacje ale korzystam wyłącznie z SUPLI prawie 30 urządzeń.
Twój Soft to naprawdę dobrodziejstwo dla użytkownikow supli takich jak ja co ogarniaja temat sprzętowo ale nie maja zielonego pojecia o programowaniu !
Wierzę że znajdziesz trochę czasu i wypuścisz soft nieograniczony czasowo powodzenia.
Działa naprawde dobrze nic wiecej nie trzeba
tylko te ograniczenie

Nie można pobrać link nie działa
Oj chyba źle ustawiłeś ważność, bo licznik przestał działać.
potwierdzam u mnie tak samo odczy tylko do 30.11
potwierdzam u mnie też tylko do 30.11
firmware_12.zip (795,1 KB)
Mam nadzieję że zadziała.
Wgrałem wszystko od nowa podpiąłem się teraz pod Putty nie łapie mi telegramów. .
Ktos to uruchomil ?
Co pojawia sie w Putty?
Powinno działać. Pokaż sam początek jak zasilanie jest podłączone albo reset robiony.
CC1101 działa zdołałem odczytać coś takiego i by by
d: [53 55 50 4C 41 ]
Meter ID [0x414FB97F] RSSI: -39 dBm LQI: 128 T: 1944304C7FB94F41D401A2411C0013861F541F99C1A20FD695F0 (26)
Mamy czas 20:54 1-12-2023
WiFi Station disconnected
Version expired …
Resetting in 1.5s …
See you soon in final version!