Witam czy mógłby ktoś nakierować mnie co robię źle ,odnośnie integracji gniazdka tuya. Miałem zainstalowane 3szt jedno gniazdko przeniosłem do domu gdzie zmieniła się siec urządzenie w aplikacji dodało się prawidłowo ,w projekcie na stronie tez się pojawiło i chciałem dodać do HA ale prosi mnie lokal key przeszedłem do zakładki CLOUD-API EXPLORER i nigdzie nie mogę znaleźć device information aby odczytać lokal key czy można go odczytać
krskrab Bardzo serdecznie dziękuje , jeszcze raz wielkie dzięki. Zakładkę znalazłem ale u mnie nie mam takiej informacji jak u ciebie na screnie tylko kod co sadzicie co może być nie tak ? że nie ma tego jk u kolegi
Samo wygasa co pół roku, trzeba odnawiać (albo wysupłać marne 10000USD na konto, które nie wygasa), to powód (jeden z wielu) dla którego pozbyłem się Tuya.
PS Może jednak ktoś w ChRL zaczął myśleć i dotarło, że nikogo się nie da uzależnić od ich chmury przy koncie które działa przez pół oku (by być nieco ściślejszym, to nie konto wygasa tylko powiązanie projektów czy też urządzeń z kontem deweloperskim, cokolwiek by to nie było jest to wstęp do modelu abonamentowego).
Nie jestem pewien dlaczego jeden użytkownik ma projekt 3-6 miesięcy a inny ponad rok.
Może, że nie mieszkam w Polsce ( inny serwer), ale co jest bardziej prawdopodobne, jestem beta testerem Smart Life. Na początku wybrałem tę opcję i jak dotąd nie zmieniłem.
Beta testera nie odłączą od projektu?
O widzisz to już wiem dokładnie w czym jest problem, w takim razie i ja te produkty będę omijał z daleka wprawdzie mam tylko 3szt gniazdek ale szkoda sensu w takim razie z tym walczyć jak za jakiś czas znowu wygaśnie .Dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Co ja sie naszukałem w menu opcji z waszych screenów to moje. A jak juz znalazłem to zonk bo okazuje sie znowu zmienili i nadal nie wiadomo gdzie znalezc local key
W telefonie w moim przypadku aplikacja “Smart Life” Ustawienia > Konto i Bezpieczeństwo > Cloud Development Project
W tej zakładce powinien znajdować się Twój projekt “HomeA”
Jeśli jest to proponuje poczekać jeszcze ok 2 godzinny