Nie bardzo rozumiem gdzie tu jest przeczenie ? czy w tym module widzisz gdzies przekazniki ? Napisałem wprost, taksamo jak cytujesz, “pojedyńcze przekaźniki na din” moduł sterujacy to inna sprawa, do tego niskonapieciowy, oraz itak nie wezme strikte od chinczyka gotowca co najwyzej sobie na podstawie tego modułu zrobię płytke pod siebie dopasowana… (np, wszedzie tam na stale wlutowane esp… co juz powoduje problem jak padnie…), albo z 5 w tej cenie z dobrej jakosci komponentami … Nie chce miec połaczonego na jedym pcb niskiego i wysokiego napiecia mimo wszystkich separacji galwanicznych i tym podobnym, dlatego nawet nie biore pod uwagę modółow z wbudowanymi przekaznikami. Nawet jak pisałem o "SS4H-SHH " to taksamo ze cos na podstawie tego…
Na podstawie “KC868-A64” mam zamair podzielić na moduły i odzielic od siebie sekcje po 16 kanałów oraz moduł wykonawczy z samym esp/ lanem itp , daje to swobode rozbudowy bez pchania na raz wielkiej płytki do rozdzielnicy, tylko w kazdej chwili mozna moduł 16 wejsc wyjsc dozucic jak bedzie brakowało
Strasznie kombinujesz, nie potrzebnie dlatego nie chcę już dalej dyskutować w tym temacie. Ty dopiero zaczynasz więc doświadczenie przyjdzie z czasem .
Rozumiem że może dla Cb to kombinowanie. Jednak zauważ ze większość komercyjnych rozwiązań tez jest oparta o moduły a nie all i 1 i każdy możne dopasować to pod swoje potrzeby. Uważam ze lepiej na początku wyeliminować większość potencjalnych problemów , żeby własnie się z nimi potem nie borykać tak jak zwracacie uwagę ze coś padnie w wigilie i problem… Chce postawić na modułowość z prostoty na rozbudowę i wymianę ewentualnych usterek, bo nie wyobrażam sobie takiej płytki ogromnej gdzie jest wszystko rozpruwać jak się posypie jedna rzecz, wydaje mi się ze mam tu racje… Jestem w połowie projektowania płytki, jak i znalazłem rozwiązanie wykonania sobie customowych paneli dotykowych… do których też przygotuje pcb… Jak skończę to udostępnię tutaj może ktoś skorzysta, możne poprawi ewentualne błędy… Po to to forum w końcu istnieje chyba żeby czerpać wiedzę od siebie nawzajem i coś wnosić do społeczności jak sądzę. Ja jestem wdzięczny za rady i nakierowanie w pewnym stopniu bo np te Kincony mi jakoś wcześniej umknęły.